Nyheter

· Koncernens försäljningsintäkter överträffade bolagets förväntningar och ökade med 4,0 miljarder euro till 217,3 miljarder euro · Rörelseresultatet före engångsposter uppgick till 14,6 miljarder euro · Även försäljningsmarginalen ökade · Negativa engångsposter hänförliga till kända risker på totalt 7,5 miljarder euro, inklusive 6,4 miljarder euro i samband med dieselfrågan · Nettolikviditeten i Automotive Division uppgick till 27,2 miljarder euro · Föreslagen utdelning: 2,00 euro per stamaktie och 2,06 euro per preferensaktie »
Är du en utåtriktad och social person som brinner för service och utveckling? Audi Sveriges försäljningsavdelning söker nu en driven Säljadministratör till sitt team. Här erbjuds spännande arbetsuppgifter med tydliga utmaningar, bra verktyg och engagerade kollegor. »
Nya ŠKODA KODIAQ bryter ny mark. Det är fortfarande fyra veckor innan den svenska introduktionen – men redan har den nya suven från ŠKODA gjort dundersuccé i Sverige och sålts i hela 995 exemplar (2017-02-23). Med sju sittplatser, rejält lastutrymme, smarta säkerhetssystem och permanent fyrhjulsdrift är nya KODIAQ en SUV som formsydd för Sverige. »
Porsche fortsätter att uppnå höga prestanda på ett långsiktigt hållbart sätt. I nya Panamera Turbo S E-Hybrid gör Porsche för första gången en plug-in hybrid till toppmodellen i modellserien. V8:an på fyra liter från Panamera Turbo kombineras med en elektrisk motor vilket resulterar i totalt 500 kW/680 hk och en enastående kraftleverans. »
ŠKODA uppdaterar praktiska och prisvärda RAPID SPACEBACK som får flera smarta finesser. Nya strålkastare ger bättre ljus och högre säkerhet, passagerarna är alltid uppkopplade tack vare trådlöst nätverk och resan är både snål och rolig tack vare nya motorer. Premiär på bilsalongen i Genève i början av mars. »
Den tyska sportbilstillverkaren Porsche har vuxit kraftigt på den svenska marknaden under de senaste åren. Under 2016 registrerades 1335 nya Porsche i Sverige. Det kan jämföras med de 550 bilar som var försäljningsrekord så sent som 2013. För att skapa ytterligare affärsmöjligheter och svara upp till den stora efterfrågan i olika delar av landet etableras därför en helt ny fullserviceanläggning i form av Porsche Center Jönköping. »
Volkswagen har valt att frivilligt genomföra en återkallningsaktion gällande nyare årsmodeller av gasdrivna Passat, Touran och Caddy. De berörda bilarna kommer att – i förebyggande syfte – få nya gastankar med förbättrat skydd. »
Med stort fokus på våra uppsatta mål ska vi förstärka Audis Serviceorganisation. Vi söker nu dig som tillsammans med oss och våra återförsäljare vill säkerställa ledarskapet i premiumsegmentet även i framtiden. »
På Audis avdelning för affärsutveckling arbetar vi dagligen med ett professionellt nätverk av återförsäljare. Vi försöker tillsammans se nya trender och skapa förutsättningar för långsiktig lönsamhet där affärsmodellen konstant utmanas. »
- Uppdaterad design: ny motorhuv, grill, stötfångare och dimljus - Interiör med nytt mediasystem - Ännu fler Simply Clever-lösningar i nya CITIGO - Två trecylindriga bensinmotorer och en för gasdrif - Premiär på bilsalongen i Genève i mars I mars presenteras nya ŠKODA CITIGO med uppdateringar såväl interiört som exteriört. Ny motorhuv, ny stötfångare, grill och dimljus ger CITIGO en ny look samtidigt som de inuti bilen upplever ett helt nytt mediasystem som arbetar tillsammans med förarens smartphone. Trots CITIGOs kompakta mått är rymligheten stor och säkerheten hög – och motorerna effektiva.   »
Audi RS 3 Sedan visades redan på bilsalongen i Paris i höstas och nu är det dags för Audi RS 3 Sportback att premiärvisas på bilsalongen i Geneve den 7-19 mars. Med världens starkaste femcylindriga motor erbjuder toppversionen ett koncentrat av körglädje till en ännu skarpare design. »
Vi söker nu dig som vill ansvara för såväl de operativa som strategiska HR-frågorna på Europeisk Biluthyrning AB i Årsta. »
Audi har varit en sponsor av det svenska alpina landslaget sedan 1997. Under VM i St. Moritz, som pågår till den 19 feb, firar de detta genom att låta alla tv-tittare tävla om en landslagsåkares bil, fartdräkt, nummerlapp och annan utrustning som hen kör med. »
Porsche förlänger sitt kontrakt med Formel 1 med tre år och de båda racingserierna kan därmed under 2017 fira 25 år av framgångsrikt partnerskap. Det första mästerskapet i den internationella serien Porsche Supercup kördes 1993 och har sedan dess varit en mycket uppskattad supportserie till Formel 1. 2017 är även året då en svensk racingtalang för första gången tar steget upp till Porsche Mobil 1 Supercup. »
Audi har sedan många år en stark närvaro i den alpina skidorten Åre. Nu tar märket steget fullt ut. I helgen öppnar Audi quattro lounge i skidområdet vid kabinbanan,  strax ovanför Åre torg. »