Samarbeta med oss!

För att ha tillgång till våra diagnosutrustningar, behöver du ett verkstadsnummer. Om ni är en seriös verkstad kan ni även söka verkstadsauktorisation för något eller samtliga av våra varumärken. Oavsett verkstadsform har ni alltid tillgång till vår service- och reparationslitteratur på webbplatsen erWin.

Skillnader mellan auktoriserad- och fri verkstad

Skillnaden mellan att driva en fri verkstad och en auktoriserad verkstad är stor. Framför allt är kraven på administrativt arbete och redovisning liksom kraven på IT och utrustning omfattande. Exempel på sådant krav är att specialverktyg och verkstadsutrustning ska i många fall vara av anvisad typ. Motsvarande utrustning får endast användas i de fall det nämns att ekvivalent utrustning är tillåten. Kravspecifikation ska tillhandahållas av leverantörer.

Vill ni bli auktoriserad?

Ni är en seriös verkstad som vill bli auktoriserad för något eller några av våra varumärken. Till höger hittar du länken till ett ansökningsformulär. Så snart vi gått igenom ifyllda uppgifter, så kontaktar vi er och berättar mer.

Service- och reparationslitteratur tillgänglig för alla

erWin är webbplatsen med all service- och reparationsinformation som man kan behöva för att serva och reparera en Volkswagen, Skoda, Audi, SEAT eller Volkswagen Transportbil. För mer information följ länk i högermenyn.